2020-12-17 Klára Mercz

Ünnepi köszöntő

Kedves Tagtársunk, Partnerünk!

2020-ban csődöt mondtak az éves tervek, a változás megjósolhatatlan fordulatot vett.

A történelem ritka pillanata jött el, ami nagy horderejű akciók végrehajtására adott lendületet és felhatalmazást a vállalatvezetőknek.

A többség a megszokott rövid távú válságkezelési módszereket követte, vagyis a likviditás javítására és a fix költségek csökkentésére figyelt, továbbá a távmunka bevezetésével és a munkafolyamatok átalakításával covid-konformmá tette a működést.

Idővel szinte mindenki rájött, hogy a legkorszerűbb kollaborációs eszközök, webes értékesítési, beszerzési platfomok mellett az emberi tényező játssza a főszerepet.

Felmérések igazolták, hogy a technológiai és az emberi képességek egyidejű fejlesztésére van szükség a működés transzformációjához.

Ezt felismerve az MCE jövőre is folytatni fogja bevált gyakorlatát. Segítünk eligazodni az információs technológiák, a vállalatirányítási és controlling módszerek világában, miközben segítséget nyújtunk tagjainknak az alkalmazkodást elősegítő vállalati kultúra kifejlesztésében, a kapcsolatépítésben és a szakemberek továbbképzésében.

Köszönjük egész éves aktivitását és kérjük, hogy 2021-ben is maradjon velünk. Higgye el, megéri!

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

MCE Elnöksége nevében,

Radó István
Elnök